Üdvözöljük Perőcsényből,

a Börzsöny hegység mellől!

Emberek a gyümölcs mögött

Tóth László vagyok, őstermelő. 25 éve foglalkozom gyümölcstermesztéssel, 10 éve pedig a gyümölcseink feldolgozásával is a Börzsöny hegység lábánál, Perőcsényben. Jelenleg 25 hektáron termelünk almát, piros és fekete ribiszkét, meggyet és céklát. Ezekből a gyümölcsökből készítjük a minőségi és ízletes gyümölcsleveinket és a lekvárjainkat.

Családi vállalkozás keretében, üzemünkben gyümölcsfeldolgozó gépekkel történik a saját területünkön megtermelt gyümölcsök feldolgozása. Termékeinket személyesen vásárolhatja meg szombatonként a nagymarosi piacon, ezenkívül Esztergomba és Visegrádra is sűrűn járunk. Termékeink továbbá megtalálhatóak néhány CBA üzletben is és 2019-től az interneten keresztül is megrendelhetők.

Tóth László

Termékeinkről

Saját termesztésű gyümölcseink legnagyobb része alma. Összesen 10 fajta almát termesztünk (Idared, Jonagold, Jonathan, Florina, Mutsu, Pinova, Red Rome, Rozella, Red Topáz, Luna ). Az almáinkat itt tekintheti meg, amelyeket eladásra is kínálunk 10 kg-os kiszerelésben. Emellett termesztünk piros és fekete ribiszkét, meggyet és céklát. Ezekből a kizárólag saját termesztésű gyümölcsökből készítjük gyümölcsleveinket önmagában, vagy kevert változatokban is. A kevert gyümölcsleveink összetétele a termékek mellett megtalálható.

A 100%-os rostos gyümölcslevek hozzáadott víz és cukor nélkül készülnek (ez alól a fekete ribiszkelé kivétel, amely cukormentes, és 4dkg cukor/liter hozzáadott cukorral is rendelhető). A 100% nálunk tényleg 100% gyümölcs és nem hígítjuk vízzel egyik gyümölcslevünket sem. Kizárólag saját termesztésű gyümölcsöket használunk fel a gyümölcslevek készítéséhez. Nem vásárolunk fel semmi mást, csak abból dolgozunk, amit itt a Börzsöny lábánál, a 25 hektáros területünkön megtermelünk. Termékeinket fogyaszthatják glutén érzékenyek, laktóz érzékenyek, cukorbetegek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is.

 

Gyümölcslevek

Lekvárok

Így készül a gyümölcslé...

Feldolgozó üzemünk

Családi vállalkozásunkban a gyümölcslevek és lekvárok nagy odafigyeléssel és szakértelemmel készülnek. A gyümölcslevek NEM TARTALMAZNAK semmiféle hozzáadott cukrot, tartósítószert, élelmiszeradalékokat, színezőket, ízfokozókat, ezen kívül termékeink NEM gyümölcssűrítményből készülnek, amit felhígítanak vízzel, mint a boltokban kapható legtöbb nagyüzemi gyümölcslevek. A gyümölcslevek tartósítása pasztörizálással történik.

A fekete ribiszkelé az egyedüli termékünk, amely hozzáadott cukort tartalmaz (4 dkg /1liter mennyiségben) az íze miatt, hogy sokkal többen tudják fogyasztani az egyébként fanyar ízű fekete ribiszkelevet, azonban cukormentes változatban is kapható. A XXI. század elvárásainak megfelelve üzemünkben igazi hamisítatlan és valódi természetazonos ízekben és rostokban gazdag gyümölcsleveket és lekvárokat készítünk. Termékeink funkcionális élelmiszerek, hiszen a magasabb beltartalmi értékek mellett megfelelnek az étel allergiások elvárásainak is.

Gyümölcsleveinket bio, nyers, vegán és paleo étrendet folytatók is fogyaszthatják.

Fogyassza Ön is minőségi gyümölcsleveinket!

Várjuk Önt is a nagymarosi piacon vagy rendeljen online!

Scroll to Top